صنایع کوچک و شهرک های صنعتیصنعت

در نشست خبری مطرح شد:

سهم صنعت از تسهیلات بانک‌ها افزایش یابد/ وزارت صنعت روش تامین مالی زنجیره‌ای را آغاز کرد

معاون وزیر صمت گفت: با توجه به وجود تحریم‌های استکبار، از ۱۶۰۰ نیاز فناورانه شناسایی شده، بیش از ۴۰۰ نیاز برآورده شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز مراسمی با عنوان رویداد ملی تبادل فناوری بنگاه‌های صنعتی کوچک و متوسط برگزار شد که علی رسولیان؛ معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: امروز نیاز جدی ما است تا در فناوری توسعه داشته باشیم. ما باید دانش بنگاهی کشور را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: به تکنولوژی‌های موجود نباید متکی باشیم و باید روبه جلو حرکت کنیم. مشکل کشور این بود که بین نیاز‌هایی که در حوزه فناوری وجود داشت، با شرکت‌های دانش بنیان فاصله ایجاد شده بود.
وی افزود: از ۱۶۰۰ نیاز فناورانه شناسایی شده، بیش از ۴۰۰ نیاز برآورده شده است و ما تحت فشار جدی استکبار هستیم و تمام توانشان در مسیر به چالش کشاندن رشد ما صورت می‌گیرد. ۲۱ مرداد روز صنایع کوچک بود و امیدوارم که همه ارکان حاکمیت به سوی تولید حرکت کنند.
رسولیان با بیان اینکه در چند سال گذشته دانش بنیان شدن به تفکر غالب کشور تبدیل شده است ادامه داد: در استان اصفهان هر بنگاه کوچک با یک لیتر آب، ۲۰۰ شغل را ایجاد می‌کند. متاسفانه فضای کسب و کار در کشور ما فضای خوبی ندارد و بنگاه‌های کوچک هم در این فضا قرار می‌گیرند. باید رتبه فضای کسب و کار بالاتر برود و دولت گام موثری در این زمینه برداشته است.
تمام تلاش دولت بر این است تا فضای اقتصادی را تثبیت کند.
چالش ما بحث زیرساخت‌ها برای بنگاه‌های کوچک و متوسط است.
معاون وزیر صنعت با بیان اینکه سیاست ما این است تا برای شرکت‌های دانش بنیان، کارگاه‌هایی را در شهرک‌های صنعتی ایجاد کنیم، افزود: یکی از مشکلات دیگر، موضوع تامین مالی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط است. سهم بخش صنعت از تسهیلات بانک‌ها باید افزایش یابد و وزارت صنعت روش تامین مالی زنجیره‌ای را آغاز کرده است. آموزش بنگاه‌ها موضوع مهمی است و در برخی بنگاه‌ها با کمبود آموزش و علم مواجه هستیم. ما تلاش می‌کنیم تا حضور بنگاه‌ها در کشور‌ها و نمایشگاه‌های خارجی را فراهم کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا